Mummini mun

Valokuvaus

Sukusi tarina – rakas läheinen

Äidin, isoäidin katse, silmät ja kädet. Muistat ne kaikki.

Näillä käsillä mummi ja pappa tekivät töitä. Sinulla on samanlainen nenä kuin vaarillasi. Tältä he näyttävät. He ovat oman sukusi vanhimmat. Vaikka sanat katoavat, kuvien tarina elää. Ikääntyminen on meille kaikille yhteinen asia.

Valokuva on vanhemmalle sukupolvelle arvokas asia, joka tallentaa hetken historiaa meille ja tuleville sukupolville. Keino muistaa ja muistella, palata aina takaisin. Siksi esimerkiksi laadukkaat henkilökuvat, sekä hääpäivä- ja sukukuvat, ovat tärkeitä.

Ammattivalokuvaajan avulla varmistat, että saat muistoksi laadukkaat kuvat ainutlaatuisista ihmisistä ja hetkistä, joita ei voi myöhemmin korvata.

Senioripalveluja tuottavat yritykset ja yhdistykset

Valokuvassa asuu tunne, joka on helppo tavoittaa ilman sanoja. Mitä haluat viestiä tarjoamallasi palvelulla? Haluamme, että kuvat koskettavat katsojaa ja että hän kokee ikääntymisen olevan arvokas asia, sekä yksilöllisyyttä korostava, sillä olemme arvokkaita elämämme loppuun saakka. Emme katoa massaan, vaikka tulemme elämässämme kohtaan, jolloin meistä huolehditaan. Kuva lohduttaa ja antaa toivoa paremmasta.

Kuvaus on kohtaamista ja keskustelua, tilanteessa elämistä. Kuvauksellisia helmiä ei synny pakottamalla, vaan läsnä olemalla ja näkemällä tilanteiden kauneutta. Pystymme kohtaamaan ja olemme lähestyttäviä, jolloin kuvien kautta välittyy myös aitous. Yrityksille tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme ainutlaatuisen, yksilöllisen kuvamaailman, jolla on helppo erottautua muista.

Kuva luo nopeasti mielikuvia yrityksen ammatillisuudesta, laadusta ja luotettavuudesta, sekä lähestyttävyydestä. Siksi kuvaan kannattaa panostaa. Kuvalla pysäytetään ja herätetään mielenkiintoa.

Valokuvaajina arvostamme ihmisyyden kauneutta kaikissa ikäkausissa. Haluamme tehdä muistojen tallentamisen mahdollisimman helpoksi yrityksille ja yksityisille ihmisille.

Ota yhteyttä ja kerro kuvatarpeestasi! Yhdessä ideoiden ja keskustellen löytyy haluamasi lopputulos.


Info & hinnat

JUHLAKUVAUS
vuosipäivät, syntymäpäivät, hopea- ja kultahääpäivät

alkaen 440 €/kuvaaja paikalla 2 tuntia juhlassa
lisätunnit 150 €/kpl

Kuvaamme juhlia ja tapahtumia useamman vuoden kokemuksella. Hinta sisältää kuvien toimituksen muistitikulla, sekä kuvaajan matkakulut Tampereella. Kauemmas kilometrikorvaus 0,50 €/km (edestakainen matka).

 

MUOTOKUVAT, PERHEKUVAT

250 €/sisältäen 3 kpl valitsemaanne 13×18 valokuvaa pahvikehyksissä (paspiksissa) toimitettuina

Kuvaamme muotokuvat suurella sydämellä; meidän kanssa on helppo heittäytyä kuvaustilanteeseen mukaan! Annamme ohjausta kuvaustilanteessa, eikä meitä tarvitse jännittää. 

Kuvat voidaan ottaa tutussa, turvallisessa ympäristössä, esimerkiksi kotona, puistossa, hoitokodissa tai sen läheisyydessä. Perheenjäsenet tuovat kuviin sekä kuvaushetkeen lämpöä, minkä vuoksi kuvaamme ikäihmisen mieluusti perheenjäsenten, lastenlasten, puolison, sisarusten tai hyvän ystävän kanssa. Muotokuvaus voidaan toteuttaa myös esimerkiksi juhlien, syntymäpäivän jne. yhteydessä varaten kuvaukselle n. tunnin verran aikaa. 

  • mahdollisuus tilata lisäkuvia; paperivalokuvat 20 €/kpl, digikuvat 35 €/kpl
  • perinteinen paperivalokuva on edelleen se toimivin tallenne rakkaista; ammattitasoiset kuvatuotteemme takaavat muistojenne säilymisen niiden ansaitsemalla tavalla
  • hinta sisältää kuvaajan matkakulut Tampereella. Kauemmas kilometrikorvaus 0,50 €/km (edestakainen matka).

 

YRITYKSET JA YHDISTYKSET

Esimerkkejä yrityskuvauksesta

  • Mainos- ja markkinointikuvaus
  • Yrityksen arvoja esiin tuova kuvaus
  • Palveluja tuottavan yrityksen tilojen kuvaus
  • Kuvapankkikuvia (mm. sesonkeja ja tapahtumia varten)
  • Kirjoitusten elävöitys kuvalla
  • Fiiliskuvaus. Arkipäivän hyvän laadukkaan elämän kuvaus.

Ota yhteyttä ja kerro kuvatarpeestasi! Yhdessä ideoiden ja keskustellen löytyy haluamasi lopputulos.