Kevään ja kesän juhlat.

Ylioppilasjuhlat ja muut kesän juhlat lähestyvät. Viimeksi meillä oli esillä komeat herrat juhlavaatteissa ja juhlakukissa. Nyt esittelen tiimimme juhlapukeutumista naisille. Ja jos pidät kuvaustyylistäni, ota ihmeessä yhteyttä ja varataan sinullekin kuvausaika.

Teimme kolmen naisyrittäjän kanssa ihanan kuvauspäivän. Olen kuvannut todella paljon tumman sävyn kuvia. Nyt hain raikasta ja vaaleaa kuvaa, joka sopii ihanasti nuorelle ylioppilaalle.

Aivan uskomatonta, kuinka ihana on kuvata, kun eri alojen osaajat ovat stailanneet kuvaan omaa osaamistaan. Neidonruusu loihti ihanat kukkakimput ja kaulanauhan. Katsokaapa tarkemmin mitä materiaalia 😀 ! Pääsiäisen tunnelmissa kaulanauhan nauha on pieniä pajunkissahelmiä ja kukka on mehikasvi. Nämä naiset luovat uskomattomia kukkainnovaatioita Kangasalla, Ellintiellä.

Ekologinen koru. Juhlakuvaus. Vintagekorvakoru.

Mekko on Vintage Gardenista. Vintagemekoissa voi olla aika varma, ettei juhlista löydy toista samaa mekkoa ;-). Vintage Gardenin mekot tulevat Suomesta ja ulkomailta. Kivijalkaliike löytyy Tammelasta. Suosittelen myös katsastamaan huikean koruvalikoiman! Hämmästelen sitä taitoa, jolla ammattilaisen silmä skannaa mallin ja löytää rekistä täydellisesti sopivan vaatteen.