Hinnat ja yhteydenotto

Työtapani

Nautin kameran takana olosta ja tiedän, että aina ei ole välttämättä helppoa olla kuvattavana. Tilanne voi olla jännittävä, mutta en ole pelottava. Kuvaus voi olla hauskaa myös aikuisena, haetaan vaikka mielikuvia tai roolia, kuvailevasti! Jokainen ihminen on oma ihana yksilönsä ja upea kuvauskohde. Elämäsi kuvat syntyy useimmiten rennomman tunnelman kautta.

Haluan aina etukäteen olla asiakkaani kanssa yhteydessä esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla, näin voimme suunnitella kuvaa haluamaasi suuntaan tunnelmaltaan ja esimerkiksi väriteemaltaan. Ideoin mielelläni kanssasi.

Kuvauksen jälkeen toimitan sinulle kuvagallerian, josta voit valita haluamasi kuvat, jotka käsittelen lopulliseen versioon. Dokumentaarisessa kuvauksessa lähetän valmiit kuvat suoraan nettigallerian kautta ladattavaksi.

  • Kuvien toimitusaika on 1-4 viikkoa sesongista riippuen.
  • Lähetän digikuvat kuvagallerian kautta jpg-tiedostoina.
  • Koevedokset eivät ole viimeisteltyjä kuvia. Niitä ei ole lupa kopioida, tai julkaista.
  • Kuvia Ei saa itse käsitellä tai muokata. Kuvaajan kuvausjälki on hänen työleimansa kuviin.
  • Asiakas saa jakaa kuviaan sosiaaliseen mediaan, mainiten kuvaajan kuvan yhteydessä. @kuvaileva.
  • Kuvaajalla on tekijänoikeudet kuviinsa, eikä kuvia saa myydä kolmannelle osapuolelle tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.
  • Sovin asiakkaan kanssa erikseen kuvien käytöstä kuvaajan portoliossa ja muissa valokuvaajan työtä esittelevissä yhteyksissä.
  • Säilytän asiakkaan kuvia noin kuusi kuukautta.

Hinnasto

Studiokuvaus

 Perushinta  Lisätunnit
Esimerkiksi lapsikuvaus, valmistujaiskuvaus, pariskunta-, lemmikki- tai muotokuvaus.

Sisältää noin tunnin kuvauksen. Lähetän teille henkilökohtaisen nettigallerian koevedoksista, joista voitte valita mieleiset kuvat. Kuvaukseen sisältyy yksi valitsemanne kuva digi-ja paperiversiona (13×18). Lisäkuvat 30€ kappale.

125€  75€

Muotokuvaus miljöössä

Kuten muotokuvaus studiossa, mutta valitsemassanne ympäristössä. 150€  75€

Tapahtumakuvaus

Paikan päällä tapahtuva dokumentaarinen valokuvaus. Esimerkiksi hääjuhlat, valmistujaiset, yhdistyksen tai yrityksen tilaisuudet. Sisältää kaikki onnistuneet otokset tapahtumasta. Tapahtumakuvaus ei sisällä esim. häiden tapauksessa hääpotretteja, vaan se hinnoitellaan erikseen muotokuvauksena. 200€ 75€

Tuotekuvaus ja muut yrityksen käyttöön tulevat kuvat

Yritykselle tehtävään valokuvaukseen sisältyy käyttökohteesta riippuen erilaisia immateriaalioikeuksia, joten niistä kannattaa neuvotella tarkemmin ennen hinnoittelua. Soita minulle numeroon 050-30 47 300 Tulen mielelläni vaikka paikan päälle keskustelemaan.
Henkilöstökuvaus alk.30€
Tuotekuvaus
Kuvaus nettisivuja varten.

Matkakulut

Ajokilometrit 20 km asti sisältyvät hintaan, ylittävältä osalta voimassaolevan kilometrikorvauksen mukaan.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Studio Kuvaileva Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, tai halutessasi soita tai viestittele.

Tiina Salminen
050 3047 300
[email protected]

Normaalit käyttöehdot

Jos muuta ei ole erikseen sovittu, kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina Kuvaileva Oy:llä. Kuvia saa vapaasti tulostaa ja kopioida henkilökohtaiseen käyttöön ja jakaa kuvaajan nimi mainiten sosiaalisessa mediassa, mutta niiden kaupallinen käyttö ei ole sallittua muuten kuin sellaisessa tapauksessa, että siitä on erikseen sovittu. Kuvaileva saa käyttää kuvia portfoliossaan, jos asiakas ei ole tätä erikseen kieltänyt. Tarkemmat ehdot voit lukea Finnfoton sivuilta