Kuvaileva

Työtapani

Nautin kameran takana olosta ja tiedän, että aina ei ole välttämättä helppoa olla kuvattavana. Tilanne voi olla jännittävä, mutta en ole pelottava. Kuvaustapahtuma  voi olla hauskaa  leikkiä myös aikuisena, haetaan vaikka mielikuvia tai roolia, kuvailevasti! Jokainen ihminen on oma ihana yksilönsä ja upea kuvauskohde. Elämäsi kuvat syntyvät useimmiten rennon tunnelman kautta.

Haluan aina etukäteen olla asiakkaani kanssa yhteydessä esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla, näin voimme suunnitella kuvausta haluamaasi suuntaan esimerkiksi tunnelman ja väriteeman osalta. Ideoin mielelläni kanssasi.

Kuvauksen jälkeen toimitan sinulle kuvagallerian, josta voit valita haluamasi kuvat, jotka käsittelen lopulliseen versioon. Dokumentaarisessa kuvauksessa lähetän valmiit kuvat suoraan nettigallerian kautta ladattavaksi.

Tiina BÄHR, valokuvaaja (VAT/MEAT)

Hinnasto

Studiokuvaus

 Perushinta Lisätunnit 

Esimerkiksi lapsikuvaus, valmistujaiskuvaus, pariskunta-, lemmikki- tai muotokuvaus.

Sisältää noin tunnin kuvauksen. Lähetän teille henkilökohtaisen nettigallerian koevedoksista, joista voitte valita mieleiset kuvat. Kuvaukseen sisältyy yksi valitsemanne kuva digi-ja paperiversiona (15x20cm). Lisäkuvat erillisen hinnaston mukaan.

150€ 75€ 

Muotokuvaus miljöössä

Kuten muotokuvaus studiossa, mutta valitsemassanne ympäristössä.150€ 75€ 

Tapahtumakuvaus

Paikan päällä tapahtuva dokumentaarinen valokuvaus. Esimerkiksi , valmistujaiset, yhdistyksen tai yrityksen tilaisuudet, hautajaiset. Tapahtumakuvaus ei sisällä esim. häiden tapauksessa hääpotretteja tai vihkimistä.250€150€ 

Tuotekuvaus ja muut yrityksen käyttöön tulevat kuvat

Yritykselle tehtävään valokuvaukseen sisältyy käyttökohteesta riippuen erilaisia immateriaalioikeuksia, joten niistä kannattaa neuvotella tarkemmin ennen hinnoittelua. Soita minulle numeroon 050-30 47 300 Tulen mielelläni vaikka paikan päälle keskustelemaan.
Henkilöstökuvaus
Tuotekuvaus
Kuvaus nettisivuja varten.

Matkakulut

Ajokilometrit 20 km asti sisältyvät hintaan, ylittävältä osalta voimassaolevan kilometrikorvauksen mukaan.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Studio Kuvaileva Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

YHTEYSTIEDOT

Tiina Bähr

valokuvaaja, Tampere
VAT, MEAT

Normaalit käyttöehdot

Jos muuta ei ole erikseen sovittu, kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina Kuvaileva Oy:llä. Kuvia saa vapaasti tulostaa ja kopioida henkilökohtaiseen käyttöön ja jakaa kuvaajan nimi mainiten sosiaalisessa mediassa, mutta niiden kaupallinen käyttö ei ole sallittua muuten kuin sellaisessa tapauksessa, että siitä on erikseen sovittu. Kuvaileva saa käyttää kuvia portfoliossaan, jos asiakas ei ole tätä erikseen kieltänyt. Tarkemmat ehdot voit lukea Finnfoton sivuilta

  • Kuvien toimitusaika on 1-4 viikkoa sesongista riippuen.
  • Lähetän digikuvat kuvagallerian kautta jpg-tiedostoina.
  • Koevedokset eivät ole viimeisteltyjä kuvia. Niitä ei ole lupa kopioida, tai julkaista.
  • Kuvia Ei saa itse käsitellä tai muokata. Kuvaajan kuvausjälki on hänen työleimansa kuviin.
     
  • Asiakas saa jakaa ostamiaan digikuvia sosiaaliseen mediaan, mainiten kuvaajan kuvan yhteydessä. @kuvaileva.
  • Kuvaajalla on tekijänoikeudet kuviinsa, eikä kuvia saa myydä kolmannelle osapuolelle tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.
  • Sovin asiakkaan kanssa erikseen kuvien käytöstä kuvaajan portoliossa ja muissa valokuvaajan työtä esittelevissä yhteyksissä.
  • Säilytän asiakkaan kuvia noin kuusi kuukautta.