Alkuvuoden olemme suunnitelleet kampanjaa kevään ja kesän juhlijoille, yhteistyössä Neidonruusun ja Pukuvuokraamo Kavaljeerin kanssa. Valokuvaajana luonnollisesti Kuvaileva 🙂

Onko sinulle tai ystävällesi tulossa isommat juhlat, häät tai syntymäpäivät?  Annamme vinkkejä juhliisi.

Julkaisemme kolme erillistä kuvasarjaa erityyppisistä herroista. Vaatteet ovat Pukuvuokraamo Kavaljeerista ja kauniit kukkakoristeet Neidonruusun luomia.

Ensimmäinen henkilömme on urheilullinen ja poikamainen. Valitsimme hänelle sinisävyisen puvun, joka sopii mallin omiin väreihin ja tyyliin.

Valokuva:

Valokuvalla varmistat muistojen säilymisen juhlan jälkeenkin. Se on oikeastaan se, mitä sinulle jää juhlista. Rakkaita muistoja läheisistä ja henkilöhistoriastasi. Olet parhaimmillasi, se kannattaa ikuistaa. <3

 – Kuvaileva

Sininen puku:

Sinisessä tiukkaan leikatussa puvussa korostuvat nuorekkuus ja asenne. Moderni look ja sininen väri tuovat menestyjän juhlaan.

 – Pukuvuokraamo Kavaljeeri

Kukkaviehe:

Floristin ammattitaidolla tehdyt pukukorut valmistuvat ilman neuloja. Ne eivät vahingoita esim. pukuja. Koruissa ei ole myöskään magneetteja, joten kännykät  ja sydämentahdistimetkin pysyvät juhlassa mukana :-).

 – Neidonruusu

Kulissien takaa 😀