Kolmen yrityksen yhteisprojektin kolmas kuvakokonaisuus: Hää-ja juhlapukeutuminen.

Alun perin ajattelimme tehdä kolmen morsiamen kuvasarjan, mutta suuntasimmekin katseemme miesten juhlapukeutumiseen ja asusteisiin. Halusimme tuoda uusia ideoita ja lanseerata ajatusta, että myös mies saa olla tyylikkään näyttävä ja persoonallinen.

Häävalokuvassa painotetaan aina morsianta, joka on aivan ihanaa, mutta myös sulhanen voi olla esillä. Eikö olisikin ihanaa saada rakkaastaan, lapsestaan tai sukulaisestaan näin komea kuva! Häät ovat henkilökohtaisen historian taitekohta joka kannattaa taltioida kunnolla :-).

Miehillä on pääsääntöisesti hieman helpompaa hiusten ja laittautumisen suhteen, joten sulhanen voisi käydä kuvauttamassa itsensä vaikka ennen häitä. Samalla tästä saa puolisolleen kuvan vaikka lompakossa kannettavaksi tai työpöydälle muistuttamaan tärkeästä päivästä.

Erittäin näyttävän ja juhlavan kravatin loi Kangasalalainen Neidonruusu.

Kokosimme hieman tyylejä sekoitellen kolmannelle miehelle vaatteet Pukuvuokraamo Kavaljeerista.

Mallina Tomi.

Kuin kesäisen hääorkesterin kitaristi. – Olispa muuten upea somiste!

Varsinkin studiossa syntyy kuvaustilanteessa kohteen olemuksesta, katseesta usein mielikuvatarina. Mieleen nousee yhtymäkohtia jonkin elokuvan maailmaan, tiettyyn aikakauteen tai tunnettuun taideteokseen, musiikkiin jne. Myös tutuista on löytynyt uusia piirteitä, jotka ovat osa heitä mutta arjessa ikäänkuin piilossa. Kohteena olevasta henkilöstä nousee esiin upeita piirteitä, joita voi lähteä tuomaan esille kuvassa ja korostaa jälkityössä.

Tällä kertaa mieleeni nousi 1800-1900 luvun aatelinen nuoriherra, joka on saapunut Suomeen perustamaan tehdasta. Tarinan henkilö on komea, taiteellinen ja idealistinen ”Victor”. Mielikuvatarina inspiroi ja johdatteli varsinkin kuvankäsittelyssä värisävyjen hakemisessa.

 

Kulisseissa tapahtuu 🙂

Ihanat Neidonruusun naiset somistavat mallille valmistamaansa kukkakravattia :-).

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Projektin kaksi muuta vaihetta löydät täältä: